Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.)

piatok, 17. január 2014 10:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID:Álvara Moratu sa zaujíma Inter Miláno aj Juventus. Carlo Ancelotti jasne odkazuje, že tento hráč nie je na predaj.

REAL MADRID & BARCELONA: 21-ročný záložník William Carvalho spôsobí súboj dvoch španielskych rivalov o jeho služby. Sporting Lisabon má tohto hráča pod zmluvou do konca sezóny 2017/18.

BARCELONA: Isaac Cuenca absolvuje ďalšie hosťovanie v Ajaxe Amsterdam. Kvôli problémom s kolenom príliš nehrával, a tak ho Barça pošle rozohrať sa do Holandska.

BARCELONA: Keďže vo včerajšej pohárovej odvete zasiahol do boja Xavi, dočkal sa svojho jubilejného 700.zápasu za katalánsky veľkoklub.

BARCELONA: Pri víťazstve 2:0 proti Getafe v odvete Copa del Rey sa zranil Neymar a v 28.minúte bol vystriedaný. Podľa slov trénera to nie je vážne zranenie.

SEVILLA: Taliansky tím Chievo Verona plánuje kúpiť obrancu Calu, vlastným menom Juana Torresa Ruiza.

VALENCIA: Klub by mal čoskoro odkúpiť filipínsky obchodník Peter Lim. Ten už prezradil plán priviesť Radamela Falcaa z Monaka.

MALAGA: Belgický Zulte-Waregem získal na hosťovanie 19-ročného stopéra Roberta Chena a 17-ročného útočníka Fabricea Olingu.

BETIS: Po odchode manažéra Pepeho Mela do West Bromwichu sa špekulovalo, že si nakúpi hráčov zo svojho bývalého klubu. Ten však tvrdí, že Betis je preňho svätý a jeho hráčov sa nedotkne.