Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.)

sobota, 18. január 2014 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vedenie údajne zvažuje príchod obrancu Sevilly Alberta Morena, ktorý by mohol byť náhradou za Fabia Coentrãa.

BARCELONA: Prvé informácie o Neymarovi síce sľubovali, že Brazílčan nie je vážne zranený. Po vyšetrení je jasné, že si nezahrá 3-4 týždne.

BARCELONA: Španielske zdroje píšu, že Pep Guardiola chce kúpiť Gerarda Piquého do Bayernu Mníchov za čiastku medzi 36-40 miliónov eur.

SEVILLA: Sevillistas využili opciu na trvalý prestup Daniela Carriça. Portugalský obranca sa tak z hosťovania nevráti naspäť do Readingu.

MALAGA: 17-ročný kamerunský útočník Fabrice Olinga odchádza na hosťovanie do Zulte-Waregemu, no po sezóne sa nevráti do Španielska. Vedenie ho totiž včera predalo cyperskému tímu Apollon Limassol.

VALENCIA: Čiľan Eduardo Vargas čoskoro prestúpi z Neapola do Primera División. Všetko by sa malo podariť dotiahnuť v priebehu pár dní.

VALLADOLID: Nemcovi Patrickovi Ebertovi už nič nebráni v tom, aby sa vrátil do zostavy svojho tímu. Po problémoch so stehenným svalom a po chrípke nastúpi už zajtra na pôde Bilbaa.

BETIS: Nemecký futbalista Markus Steinhöfer nezaujal svojou hrou vedenie klubu, a tak tu skončil. Bez práce však dlho neostane a podpíše zmluvu s tímom TSV 1860 Mníchov z 2.Bundesligy.