Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (20.1.)

pondelok, 20. január 2014 00:52 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (20.1.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (20.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

NY ISLANDERS: Slovák Ľubomír Višňovský by sa mal zapojiť do tréningového procesu New Yorku Islanders. Doteraz mal od lekárov povolenie len na individuálny tréning. Jeho návrat na ľad po otrase mozgu tak začína mať reálnejšie kontúry.

TAMPA BAY: Zo zostavy Tampy Bay Lightning vypadol na neurčitú dobu švédsky bek Victor Hedman, ktorý si v súboji so San Jose Sharks poranil pravý členok pri blokovaní strely.

DALLAS: Vedenie Dallasu Stars odobrilo svojmu mladému Rusovi Valerijovi Ničuškinovi, ktorý si chcel odpočinúť, pretože sa cítil unavený a  je údajne pod obrovským psychickým tlakom.

PITTSBURGH: Na súpisku Pittsburghu Penguins by sa mal vrátiť Paul Martin, ktorý bol dlhodobo zranený v dolnej časti tela.

KHL

SLOVAN: Do zostavy bratislavského Slovana sa vrátil útočník Roman Kukumberg, ktorý po dlhom hernom výpadku nastupoval v „mladíckej“ štvrtej formácii.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

VÝSLEDKY 41. KOLA:
HK 36 Skalica – MsHK Žilina 5:6
HKM Zvolen – ŠHK 37 Piešťany 3:8
HK Poprad – Dukla Trenčín 5:4 po predĺžení
HC Košice – HC’05 Banská Bystrica 2:4
HK Nitra – MHC Martin 5:3

ZOH 2014

KANADA: Kapitánom kanadskej reprezentácie na tohtoročných Zimných olympijských hrách bude útočník Pittsburghu Penguins Sidney Crosby. Asistovať mu budú Jonathan Toews z Chicaga Blackhawks a Shea Weber z Nashvillu Predators.