Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.1.)

štvrtok, 23. január 2014 09:02 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.1.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

CAROLINA: Zápas Caroliny Hurricanes s Ottawou Senators bol preložený z piatka na sobotu kvôli dodržaniu pravidla o tom, že tím NHL nemôže odohrať tri zápasy v rade. K tejto situácii by došlo po tom, čo bol pre snehovú búrku preložený súboj „hurikánov“ s Philadelphiou Flyers.

NY RANGERS: Na súpiske New Yorku Rangers sa na chvíľu ocitol gólman David LeNeveu, ktorý musel narýchlo nahradiť v zostave „jazdcov“ hviezdneho Henrika Lundqvista, ktorého trápi neznáme ochorenie.

ANAHEIM: Do zostavy Anaheimu Ducks by sa mal čoskoro vrátiť uzdravený zadák Luca Sbisa, ktorý po zdravotných problémoch absolvoval kondičné stretnutia v AHL. Vedenie „káčerov“ ho už povolalo z farmy.

BOSTON: Vedenie Bostonu Bruins ponúklo dvojročný kontrakt v hodnote 1,6 miliónov dolárov obrancovi Kevanovi Millerovi.

VANCOUVER: Do zostavy Vancouveru Canucks sa vrátil po dlhodobej absencii zapríčinenej zranením členka útočník Jordan Schroeder.

KHL

MYTIŠČI: Švédsky forward Andreas Engqvist hrajúci v službách Atlantu Mytišči si zlomil kľúčnu kosť a podľa všetkého sa pre neho aktuálna sezóna predčasne skončila.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

KOŠICE: „Oceliari“ z Košíc by sa radi v závere základnej časti posilnili. Slovenský vicemajster prejavil záujem podpísať kontrakt s gólmanom Rastislavom Staňom, ktorý sa tento týždeň zapojil do tréningového procesu východniarov.

SKALICA: V klube HK 36 Skalica už viac nebude pôsobiť útočník Martin Kuľha, ktorý sa s vedením tímu dohodol na ukončení spolupráce.