Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.)

piatok, 24. január 2014 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Peniaze z dohodnutého predaja Juana Matu do Manchestru United využijú The Blues na príchod Rossa Barkleyho z Evertonu alebo Antoina Griezmanna z Realu Sociedad.

CHELSEA: Londýnčania by mali získať Mohameda Salaha z Bazileja, ktorého im už nikto nevyfúkne. 21-ročný ofenzívny futbalista rieši podmienky zmluvy a absolvuje zdravotnú prehliadku.

MANCHESTER CITY: Druhý tím tabuľky anglickej ligy chce ešte do konca januára kúpiť obrancu. Najviac sa pritom skloňujú mená ako Dante z Bayernu Mníchov a Elaquim Mangala z Porta.

MANCHESTER CITY: Álvaro Negredo, ktorý sa zranil v zápase s West Hamom, nie je na tom vážne a v stredu na pôde Tottenhamu by už mal byť k dispozícii.

ARSENAL: Podľa niektorých zdrojov chcú Gunners ešte túto zimu do tímu 20-ročného Juliana Draxlera zo Schalke 04.Tréner Arséne Wenger ale na tlačovej konferencii povedal, že akýkoľvek nákup je v dohľadnom čase nepravdepodobný.

ARSENAL: Po troch týždňoch si zatrénoval Nicklas Bendtner. Dánsky útočník mal pôvodne kvôli zranenému členku pauzovať výrazne dlhšie.

MANCHESTER UNITED: Michael Carrick bude mať trojtýždňový vynútený oddych od futbalu. Má zranený členok.

SOUTHAMPTON: Bitka na tréningu so spoluhráčom Josém Fontem má za následok dvojtýždňové vyradenie z kádra Argentínčana Pabla Osvalda.

SOUTHAMPTON: Väzy v členku trápia dvoch hráčov Saints a obaja možno budú chýbať až 4 týždne. Gastón Ramírez aj Dejan Lovren sa zranili v zápase so Sunderlandom.

SWANSEA CITY: Tréner Boltonu potvrdil, že jeho tím dohaduje prestup Davida N’Goga. 24-ročný útočník by mal prestúpiť k Labutiam.

FULHAM: Francúzsky Evian údajne lanári 30-ročného Ghančana Dereka Boatenga.

FULHAM: 22-ročný Švéd Alexander Kačaniklić podpísal s Chalupármi zmluvu aj na ďalšiu sezónu.

HULL CITY: Zranený stehenný sval škrtá zo zostavy Tigrov Jamesa Chestera na 6 týždňov.