Main Content

NBA: Na All-Star zápas aj kvarteto nováčikov, Kobe Bryant na svoju 16. exhibíciu

piatok, 24. január 2014 11:05 | Autor: TASR

New York 24. januára (TASR) - V All-Star zápase basketbalovej NBA, ktorý sa uskutoční 16. februára v New Orleans, sa predstavia aj štyria nováčikovia - Stephen Curry, Kevin Love, Paul George a Kyrie Irving. Medzi zvolenými hviezdami v hlasovaní nechýba ani Kobe Bryant, ten sa teší sa svoj šestnásty prestížny duel. Informovala agentúra AP.

Curry doplní Bryanta v tíme Západnej konferencie spoločne s Lovem, Kevinom Durantom z Oklahoma City a Blakom Griffinom z Los Angeles Clippers. Najviac hlasov zo všetkých 1,4 milióna dostal LeBron James, ktorý povedie tím Východnej konferencie so spoluhráčom z Miami Heat Dwyane Wadeom. George, ktorý doviedol Indianu k najlepším ligovým záznamom, a Carmelo Anthony z New Yorku Knicks sú ďalšími krídelníkmi, zatiaľ čo Irwing bude hrať ako rozohrávač.

Bryant síce odkázal fanúšikom, že v tejto sezóne by ho nemali voliť, ale bolo to málo platné. Napriek tomu, že pre zranenie achilovky a fraktúru kolena stihol odohrať len šesť stretnutí, dostal sa medzi elitu. "Je vždy nesmierna pocta a rešpekt zo strany fanúšikov, ktorí ma volili. Oceňujem to, ale súčasne by mali robiť správne veci. Fanúšikovia by mali oceniť mladých hráčov za odvedenú prácu. Takto som zobral miesto niekomu, kto si to v tejto sezóne zaslúži viac," poznamenal Bryant.