Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.)

sobota, 25. január 2014 10:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

ARSENAL: Arsenal doma rozdrvil treťoligové Coventry 4:0 a postúpil do osemfinále FA cup-u.

CHELSEA: Stredopoliar Michael Essien sa s talianskym klubom AC Miláno dohodol na podmienkach zmluvy. Ghanský reprezentant prestúpil do Talianska zadarmo z londýnskej Chelsea.

CHELSEA: Legenda „The Blues“ John Terry žiada od klubu trojročnú zmluvu, no klub mu chce ponúknuť kontrakt len na jeden rok.

MANCHESTER UNITED: Manchester United súhlasil s rekordnou prestupovou čiastkou 37 miliónov libier za služby Juana Manuela Matu z FC Chelsea. Túto správu potvrdil aj samotný José Mourinho.

MANCHESTER UNITED:  Mexický útočník Javier Hernández údajne uvažuje o odchode z United, pretože si myslí, že jeho malá herná vyťaženosť ho môže pripraviť o účasť na MS 2014.

MANCHESTER UNITED: Európska futbalová únia poverila Alexa Fergusona dohľadom nad svojimi trénerskými programami. Ferguson bude viesť tradičné septembrové konferencie svojich bývalých kolegov z titulu ambasádora. 

EVERTON:  Útočník z Pobrežia Slonoviny Lacina Traoré odchádza z AS Monaco na hosťovanie do Evertonu, kde strávi zvyšok aktuálnej sezóny.

CARDIFF: Nový tréner Cardiffu Ole Gunnar Solskjaer priviedol do tímu už tretieho nórskeho hráča v priebehu niekoľkých týždňov. V piatok sa stal novou akvizíciou waleského klubu 22-ročný útočník JoInge Berget, ktorý prišiel z nórskeho FK Molde a podpísal kontrakt na dva roky.