Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)

nedeľa, 26. január 2014 09:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Sergio Agüero včera strelil hetrik a zachránil Manchester City pred vypadnutím z anglického FA Cupu. Manchester City zdolal hostí z Watfordu 4:2.

MANCHESTER UNITED a CHELSEA: Juan Mata v sobotu odletel vrtuľníkom z Londýna priamo do Manchestru, aby uzavrel svoj prestup do Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney je blízko k podpisu novej zmluvy s Manchestrom United, ktorá mu zabezpečí týždenný príjem vo výške 300-tisíc libier. Kontrakt by mal znieť na päť rokov.

MANCHESTER UNITED:Alex Ferguson stále verí, že jeho bývalí zverenci môžu mať úspešnú sezónu. „Tím má skvelú filozofiu a veľkú históriu. Ešte by som neodpisoval United, vždy sme mali skvelú druhú polovicu sezóny. Ešte môžeme byť hrdí na tento tím," povedal Ferguson na adresu United.

WEST HAM: West Ham United získal na hosťovanie do konca sezóny stredopoliara Antonia Nocerina z AC Miláno a útočníka Marca Borriella z AS Rím.

WEST HAM: West Ham United nakoniec nezíska škótskeho útočníka Leedsu United Rossa McCormacka. Leeds svojho top kanoniera nakoniec pre kladivárov neuvoľnil.

EVERTON: Stredopoliara Evertonu Bryana Ovieda museli v Stevenage previezť do nemocnice s dvojnásobnou zlomeninou nohy. Kostaričan si vážne poranil členok a zlomil holennú a lýtkovú kosť. Oviedovo zranenie si vyžiada dlhú hernú prestávku a je otázne, či stihne majstrovstvá sveta 2014 v Brazílii.

STOKE CITY: Stoke City rozviazal kontrakt s krídelníkom Jermainom Pennantom. 31-ročný futbalista odohral za klub v tejto sezóne len jedenásť duelov.

SUNDERLAND: Tréner Sunderlandu Gus Poyet by rád do svojich radov získal argentínskeho záložníka Évera Banega zo španielskej Valencie.