Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.)

pondelok, 27. január 2014 10:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA:  Vedenie „The Blues“ sa údajne dohodlo na prestupe brazílskeho útočníka Diega Costu z Atlética Madrid.

CHELSEA: Londýnčania angažovali egyptského záložníka Mohameda Salaha zo švajčiarskeho Bazileja. Prestupová čiastka činí 12 miliónov libier.

ARSENAL: Kanonieri z Arsenalu by radi získali mladého nemeckého záložníka Juliana Draxlera zo Schalke 04. Problémom sú ako vždy „len“ financie, pretože Draxler má v zmluve výkupnú klauzulu 45 miliónov libier, čo sa Londýnčanom zdá priveľa.

LIVERPOOL:Martin Škrteľ ukázal, že ma tuhý slovenský koreň. V pohárovom víťaznom zápase proti Bournemouthu utrpel silný úder do hlavy, ale napriek bolesti a provizórnemu zošitiu rany tento zápas dohral.

MANCHESTER UNITED: David Moyes sa vyjadril, že rekordný prestup španielskeho záložníka JuanaMatu z Chelsea je prvým z mnohých transferov, ktoré klub uskutoční .

MANCHESTER UNITED: United plánuje zlanáriť anglického obrancu Luke Shawa zo Southamptonu.

TOTTENHAM: Káder „Kohútov“ by mal čoskoro opustiť brankár Heurelho Gomes, ktorý len vysedáva na lavičke. Brazílsky gólman by sa mal vrátiť do PSV Eindhoven, kde pôsobil do roku 2008.

STOKE CITY: Klub zo Stoke City nechce ani počuť o odchode svojho skúseného útočníka Petera Croucha do druholigového QPR.