Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)

utorok, 28. január 2014 10:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arséne Wenger sa s Arsenalom dohodol na predĺžení spolupráce, ktorá trvá už od roku 1996. Podrobnosti kontraktu zatiaľ neboli zverejnené.

MANCHESTER UNITED a CARDIFF: Ole Gunnar Solskjaer získal z Manchestru United dvoch hráčov. Obranca Fábio da Silva prišiel na trvalý prestup a útočník Wilfried Zaha na hosťovanie. 

MANCHESTER UNITED: Juan Mata priznal, že hlavným motívom jeho klubového prestupu z FC Chelsea do Manchestru United je túžba dostať sa na MS 2014 v Brazílii.

MANCHESTER UNITED: David Moyes si vyhliadol ďalšie dve posily, ktoré by mali vystužiť káder anglického majstra. Ide Toniho Kroosa z Bayernu Mníchov a Marca Reusa z Borussie Dortmund.

FC CHELSEA: Vedenie AC Miláno oficiálne potvrdilo príchod ghanského reprezentanta Michaela Essiena. 31-ročný futbalista naposledy pôsobil v londýnskej Chelsea.

LIVERPOOL vs EVERTON: Dnes je na programe veľké liverpoolske derby na Anfield Road. Výkop je na programe o 21:00.

EVERTON: Anglický obranca Leighton Baines podpísal s FC Everton novú zmluvu na štyri roky a definitívne ukončil špekulácie okolo jeho prestupu do Manchestru United.

SWANSEA: Swansea City získal do kádra francúzskeho útočníka Davida N'Goga. 24-ročný zakončovateľ naposledy pôsobil v druholigovom Boltone.