Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.)

streda, 29. január 2014 08:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

NEWCASTLE: Na sume 20 miliónov libier sa Newcastle dohodol s Parížom Saint-Germain za prestup francúzskeho záložníka Yohana Cabayeho, ktorý sa do Francúzska bude sťahovať v najbližších dňoch.

FC CHELSEA: Londýnska Chelsea možno vymení brankára Thibauta Courtoisa do Atlética Madrid za útočníka Diega Costu.

FC CHELSEA: Londýnčania sa v posledných dňoch zamerali na sledovanie záložníkov  Giannelliho Imbuly a Floriana Thauvina z francúzskeho Marseille.

MANCHESTER UNITED a FC CHELSEA: Anglický giganti zvedú boj o obrancu Luka Shawa zo Southamptonu pravdepodobne až v letnom prestupovom období.

MANCHESTER UNITED: Milionárske AS Monako údajne plánuje získať mexického zakončovateľa Javiera Hernándeza z Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: Tréner David Moyes po zlých výkonoch údajne stráca trpezlivosť s niektorými hráčmi a preto plánuje rozsiahle zmeny na niektorých postoch.

MANCHESTER CITY: Álvaro Negredo sa zotavil zo zranenia ramena a vracia sa do zostavy Citizens.

LIVERPOOL:  Daniel Agger sa možno už čoskoro bude sťahovať do Talianska. O skúseného dánskeho obrancu má záujem SSC Neapol.