Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.1.)

streda, 29. január 2014 08:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA:  Úradujúci šampión Ligy majstrov FC Bayern Mníchov je v tejto sezóne najlepším tímom v držaní lopty a úspešnosti prihrávok. Barcelona sa v tomto rebríčku umiestnila na 2. mieste.

FC BARCELONA: FC Barcelona ohlásil návrat stredopoliara Andrésa Iniestu do zostavy. Dvadsaťdeväťročný Iniesta si zranil ľavé koleno 11. januára v dueli s Atléticom Madrid (0:0) 

ATLÉTICO MADRID: Londýnska Chelsea možno vymení brankára Thibauta Courtoisa do Atlética Madrid za útočníka Diega Costu.

VALENCIA: O argentínskeho reprezentanta Évera Banegu z Valencie sa zaujíma nemecká Borussia Dortmund. Prípadný transfer by sa mal zrealizovať ešte v zimnom prestupovom období.

VALENCIA: Klub z Valencie by mohol prísť aj o Andrésa Guardada. O mexického univerzála sa zaujíma tiež klub z Nemecka - Bayer Leverkusen. Mexičan pravdepodobne ponuku od úspešného nemeckého celku neodmietne a španielskemu klubu sa peniaze za prestup v zlej hospodárskej situácii určite zídu.

CELTA VIGO: Na hosťovanie do Viga má namierené španielsky obranca Íñigo López z PAOKu Solun. 31-ročný bek bude na hosťovaní v Španielsku do konca tejto sezóny.

MÁLAGA: Trápiaca sa Málaga dotiahla na hosťovanie holandského krídelníka Nordin Amrabata z tureckého Galatasarayu.