Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)

piatok, 31. január 2014 10:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Vedenie „Kanonierov“ už údajne rokuje o podrobnostiach prestupu Juliana Draxlera z nemeckého Schalke 04 do Londýna.

ARSENAL a LIVERPOOL: Anglické veľkokluby Arsenal Londýn a FC Liverpool sa zaujímajú o 22-ročného španielskeho útočníka v službách FC Barcelona Isaaca Cuencu.

MANCHESTER CITY: Veľmi zaujímavú informáciu priniesli anglické média. Dali si námahu a spočítali koľko minú Citizens denne len na výplaty zamestnancov. Pre Slováka ide až o astronomickú sumu 639 tisíc libier za jeden jediný deň.

MANCHESTER UNITED: Vedenie Bayernu Mníchov nevylučuje, že predá záložníka Toni Kroosa do anglického Manchestru United. „Červení diabli“ sa o nemeckého reprezentanta zaujímajú už dlhší čas.

FULHAM : Marocký reprezentant Adel Taarabt z FC Fulham je blízko k podpísaniu kontraktu s talianskym AC Miláno.

FULHAM: Dánsky stredopoliar William Kvist odchádza z VfB Stuttgart do konca sezóny na hosťovanie do Fulhamu.  

WEST BROMWICH: Francúzsky útočník Nicolas Anelka utrpel v zápase proti Aston Ville (3:4) zranenie kolena. Dĺžka jeho rekonvalescencie zatiaľ nie je známa.

PREMIER LEAGUE: Najkvalitnejšou ligovou súťažou na svete je podľa Medzinárodnej federácie futbalových historikov a štatistikov španielska Primera División. Na druhej pozícii sa nachádza anglická Premier League na tretej je nemecká bundesliga, potom talianska Serie A a najvyššia brazílska súťaž.