Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.2.)

utorok, 4. február 2014 10:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: David Villa, ktorý si zranil stehenný sval v ligovom zápase proti Realu Sociedad, bude chýbať v prvom semifinále Copa del Rey proti Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: 28-ročný brazílsky záložník Diego je vo svojom novom pôsobisku nadšený. Atlético označil za jeden z najsilnejších tímov súčasnosti a trénera Diega Simeoneho za najlepšieho, s akým kedy pracoval.

REAL MADRID: Za červenú kartu zo zápasu s Bilbaom hrozí hviezdnemu Cristianovi Ronaldovi stop až na tri zápasy.

VALENCIA: Defenzívny záložník Oriol Romeu je na hosťovaní z Chelsea, ale jeho návrat do Londýna vôbec nie je istou vecou. 22-ročný Španiel počká do konca sezóny a potom sa rozhodne, čo je najrozumnejšie.

GETAFE: 24-ročný stopér Cala takmer okamžite po odchode zo Sevilly podpísal zmluvu s Cardiffom. Predtým sa ale ešte stihol dohodnúť s Getafe, vďaka čomu klub dostal od Walesanov milión libier.

OSASUNA: Prehra 1:3 na pôde Villarealu opäť skomplikovala súboj o záchranu. Trénera Javiho Graciu mrzia najmä zahodené šance svojho tímu, pretože proti takémuto súperovi ich nikdy veľa nedostanete.

GRANADA: Z juhu Španielska do Turecka sa dočasne sťahuje 29-ročný stopér Pape Diakhaté. Senegalčan bude hosťovať v zachraňujúcom sa Erciyesspore.