Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.)

utorok, 4. február 2014 10:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY: Nemecký záložník Toni Kroos neplánuje predĺžiť zmluvu s Bayernom a v lete sa očakáva veľký súboj manchesterských rivalov.

MANCHESTER CITY: Pri zranení Sergia Agüera a Stevana Jovetića ponúkla Benfica Lisabon 30-ročného Óscara Cardoza. Vedenie ale ponuku odmietlo, kvôli vysokému veku Paraguajčana.

CHELSEA: The Blues dosiahli gólom Branislava Ivanovića veľké víťazstvo na pôde Manchestru City a na vedúci Arsenal strácajú už len dva body.

ARSENAL: V tomto prestupovom termíne mohli Kanonieri predať Dána Nicklasa Bendtnera do Fenerbahce, ale ponuku Turkov odmietli.

ARSENAL: Líder súťaže je pod paľbou kritiky za to, že priviedol na hosťovanie zraneného Kima Källströma. Arséne Wenger sa bráni: „Keby sme mali o 2 alebo 3 týždne viac, možno by sme angažovali niekoho iného. Mali sme na výber nezískať nikoho alebo podstúpiť tento risk“.

EVERTON: Roberto Martinez sa rozhodol v zimnom prestupovom termíne nenakupovať. „Videli ste tímového ducha, ktorého sme ukazovali. Januárové prestupové okno je pre tých, ktorí chcú niečo zmeniť a keď sa pozriete na našu zostavu, my to nepotrebujeme.“ odôvodňoval na tlačovej konferencii.

SWANSEA CITY: Anglické médiá špekulujú o tom, že Michael Laudrup už nemá s vedením najlepšie vzťahy a zlá forma môže znamenať jeho koniec na lavičke. Klub to ale popiera.

SUNDERLAND: Zaujímavá situácia okolo 25-ročnéno záložníka Leeho Cattermolea bude pokračovať aj po sezóne. Získať by ho chcel Neapol.

CARDIFF CITY: Pred pár dňami waleský klub ulovil Calu, ktorému skončila zmluva v Seville. Napriek tomu musel zaplatiť milión libier Getafe, pretože 24-ročný stopér sa stihol dohodnúť ak s týmto klubom.

WEST HAM: Kladivári nie sú spokojní s červenou kartou pre Andyho Carrolla zo zápasu proti Chelsea a podali tak odvolanie. FA ešte nerozhodla.