Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.2.)

sobota, 8. február 2014 10:29 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Jordi Alba, ktorý bol ocenený červenou kartou v zápase s Valenciou, bude chýbať aj proti Seville. Katalánci neuspeli s odvolaním.

BARCELONA: Argentínsky tréner Angél Cappa kritizuje Lionela Messiho, ktorý podľa neho stratil chuť hrať futbal. Messi ho sklamal hlavne v zápase s Valenciou. „Nechápem, ako môže hráč odohrať zápas s takým nezáujmom. Vášeň pre futbal ale stratila celá Barcelona.“ povedal v rozhovore Cappa.

REAL MADRID: Trojzápasový trest pre Cristiana Ronalda ostáva v platnosti. Očakávané odvolanie Madridčanov sa nestretlo s pochopením disciplinárnej komisie.

REAL MADRID: Dobrou správou je aspoň to, že Gareth Bale bude hrať v základnej zostave v dnešnom zápase proti Villarealu.

REAL MADRID: 20-ročný útočník Jese má veľkú šancu dostať sa na Majstrovstvá sveta 2014. VIcente del Bosque dáva šancu všetkým hráčom, ktorí sa ukazujú v dobrom svetle a nikto miesto v zostave nemá isté len kvôli menu.

ATLÉTICO MADRID: Po zisku Diega Costu sa španielska reprezentácia údajne snaží o Mirandu, 29-ročného brazílskeho stopéra.

BILBAO: K situácii okolo Ronalda a rozhodcu Gámesa sa mohol vyjadriť aj Ander Iturraspe. Podľa neho sa to celé rieši len kvôli tomu, že ide o držiteľa Zlatej lopty, ktorý je svojim spôsobom nedotknuteľný.

VALLADOLID: 26-ročný Nemec Patrick Ebert v Španielsku rozviazal zmluvu a v kariére bude pokračovať ako hráč Spartaku Moskva.

BETIS: Po nepríjemnej zlomenine čeľusti sa vracia do zostavy poľský obranca Damien Perquis.

PRIMERA DIVISIÓN: Hlavný rozhodca Ayza Gámez, ktorý viedol zápas Realu Madrid s Bilbaom si mesiac nezapíska. To je trest za výkon, ktorý v spomenutom zápase predviedol.