Main Content

Hokej: ŠHK 37 Piešťany - Dukla Trenčín 4:3 pp a sn v 47. kole - sumár, text

nedeľa, 9. február 2014 21:05 | Autor: TASR

Piešťany 9. februára (TASR) -

ŠHK 37 Piešťany - Dukla Trenčín 4:3 pp a sn (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0, 0:1)

Góly: 19. Lušňák, 26. Drgoň, 28. Filip, roz. nájazd Lušňák - 17. Mikula, 28. Pozník, 50. Mikula. Vylúčenia: 7:5 navyše Románek (Piešťany) 10 mim za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Homola, Minář (obaja ČR) - Ščensný, Junek, 1432 divákov

Domáci mali už v prvej minúte možnosť presilovej hry, ale nevyužili ju. Na opačnej strane sa Tomekovi pripomenul Komínek. V 16. minúte potiahol puk Petrovický, prihral na Mikulu, ktorému už iba stačilo nastaviť hokejku a Trenčín viedol. Na konci 18. minúty poslali rozhodcovia na trestnú lavicu hneď dvoch Trenčanov, čo domáci využili. Raisova strela sa odrazila k Holovičovi, ten našiel na opačnej strane Lušňáka a bolo vyrovnané.

V 26. minúte sa domáci dostali prvýkrát od vedenia, keď Melichárek obkrúžil s pukom bránku, ten sa mu skĺzol priamo na hokejku Drgoňa, ktorý mal pred sebou iba prázdnu bránku - 2:1. Piešťany sa netešili dlho. V 28. minúte sedel na trestnej lavici Stupka, Pozník nahodil puk od modrej a ten po ľade skončil až v Tomekovej bránke – 2:2. Vyrovnaný stav netrval ani minútu. V závare pred Nagyom sa najlepšie zorientoval Filip a domáci opäť viedli. Trenčania následne nevyužili štvorminútovú presilovku o jedného hráča.

V 48.minúte mohol vyrovnať Šišovský, ale neuspel. Trenčania si to vynahradili o dve minúty neskôr, keď Mikulova strela Tomekovi vypadla a trenčiansky útočník ju úspešne dorazil – 3:3. Rozhodnúť mohli Románek na domácej strane či Rusnák na hosťujúcej, ale skóre sa už nemenilo.

V predĺžení nevyužili Trenčania presilovku, a tak prišiel rad na nájazdy, v ktorých sa presadili iba domáci Lušňák a Holovič.