Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.)

pondelok, 10. február 2014 09:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: "Chceli sme začať zápas dobre a ukázať im, že sme pripravení. Viesť 4:0 po dvadsiatich minútach bolo dokonalé. Sme veľmi šťastní, že sme v tomto zápase získali tri body. Teraz sa však už musíme sústrediť na ďalší duel, ktorý nás čaká v stredu“. Toto boli slová spokojného Martina Škrtela po famóznom víťazstve nad Arsenalom.

LIVERPOOL: Liverpool by rád do svojho kádra získal 20- ročného obrancu Jamaala Lascellesa z Nottinghamu Forest. Ďalšou možnou posilou by mohol byť aj Ashley Cole z FC Chelsea.

CHELSEA: José Mourinho krotí emócie, ktoré vyplinuli z posunu Londýnčanov na prvú priečku PL.

ARSENAL: Gólman Wojciech Szczesny sa ospravedlnil fanúšikom Arsenalu za potupnú porážku Londýnčanov na pôde Liverpoolu.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli opäť stratili body. Tentoraz doma len remizovali s posledným Fulhamom 2:2.

MANCHESTER UNITED: Trápiaci sa United sú pripravení získať duo obrancov Seamuse Colemana z Evertonu a Luka Shawa ze Southamptonu za 45 miliónov libier. 

MANCHESTER UNITED: Angažovanie významných posíl pre Manchester United závisí od toho či sa úradujúci šampión kvalifikuje do LM. To platí aj v prípade prestupu Diega Costu z Atlétika Madrid.

TOTTENHAM vs EVERTON: V derby tabuľkových susedov zvíťazil Tottenham gólom Adebayora nad Evertonom 1:0 a vystriedal svojho rivala na 5. mieste PL.