Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.)

utorok, 11. február 2014 10:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Útočník Neymar urobil dôležitý krok k návratu na trávniky, keď sa v pondelok zapojil do tréningu so spoluhráčmi. Dvadsaťdvaročný Neymar od 16. januára vynechal sedem stretnutí.

FC BARCELONA: 17-ročný mladík Alen Halilović z Dinama Záhreb je stále v hľadáčiku Barcelony. Chorváti ale požadujú iné podmienky aké im ponúkli Barcelončania.  

LEVANTE: Brankár Keylor Navas počúva od trénera v posledných zápasoch na svoju adresu iba samé chvály. Kostarický gólman udržal v posledných dvoch zápasoch čisté konto.

RAYO VALLECANO: Rayo by mohol posilniť rumunský obranca Razvan Rat, ktorý nedávno ukončil pósobenie v anglickom West Hame United.

GETAFE: Tréner Getafe Luís García Plaza sa napriek zlým výsledkom neobáva odovlanie. Madridský klub nevyhral už 9 zápasov a fanúšikovia požadujú zmenu minimálne na trénerskom poste.

BETIS: Slávny Sevillský klub sa neustále zmieta v problémoch a fanúšikovia strácajú trpezlivosť. Skalné jadro fanúšikov preto varovalo hráčov i vedenie aby sa prebrali inak hrozia nie len štrajkom.