Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.2.)

štvrtok, 13. február 2014 10:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a MANCHESTER UNITED: Derby anglických gigantov sa skončilo nerozhodne 0:0, čo určite nevyhovuje ani jednému mužstvu.

ARSENAL: „The Gunners“ by radi angažovali nemeckého záložníka Maximiliana Arnolda z Wolfsburgu.

TOTTENHAM a ARSENAL: Francúzsky gólman Hugo Lloris v službách Tottenhamu poprel špekulácie o svojom odchode do konkurenčného Arsenalu.

CHELSEA: "Nemyslím si, že v aktuálnom ročníku dokážeme vyhrať Ligu majstrov, pretože sú tu aj lepšie mužstvá, ako sme my. Pokiaľ ide o Premier League, uvidíme. Ak budeme mať štastie, tak sa budeme na konci sezóny tešiť zo zisku titulu“, vyhlásil belgický záložník Eden Hazard.

CHELSEA: Tréner Anglicka Roy Hodgson sa nechal počuť, že ešte stále ráta so službami skúseného obrancu Johna Terryho.

MANCHESTER CITY: Krídelník Samir Nasri sa po zranení vracia do zostavy a už absolvoval plnú tréningovú záťaž. Francúzsky reprezentant by mohol zasiahnuť aj do prvého zápasu osemfinále Ligy majstrov proti Barcelone. Nasri bol mimo hry od 12. januára.

LIVERPOOL: Martin Škrtel sa priznal, že po minulej sezóne chcel z Anfield Road odísť. Dnes je šťastný, že sa napokon rozhodol zotrvať, pretože Liverpool prežíva po dlhých rokoch úspešnú sezónu.

PREMIER LEAGUE: Zápasy 26. kola Manchester City - Sunderland a Everton - Crystal Palace odložili pre nepriazeň počasia. Meteorológovia totiž vydali výstrahu pred silným vetrom, ktorý mal dosahoval rýchlosť 160 km/h. Náhradné termíny zatiaľ nestanovili.