Main Content

NBA: V zápase vychádzajúcich hviezd žiaril Drummond

sobota, 15. február 2014 10:05 | Autor: TASR

Soči 15. februára (TASR) - Úvodnými sprievodnými akciami sa v New Orleans začal 63. ročník All-Star Weekend, ktorý v nedeľu zavŕši prestížna exhibícia hviezd zámorskej basketbalovej NBA. V piatok si v zmiešaných tímoch zmerali sily najlepší nováčikovia s hráčmi, ktorí pôsobia v profilige druhú sezónu.

Na tzv. Rising Stars Challenge nastúpili mužstvá pod hlavičkami mien dvoch bývalých výborných hráčov NBA Granta Hilla a Chrisa Webbera. V exhibične ladenom stretnutí, v ktorom sa hráči nesústredili na obranu a dominovala ofenzíva, napokon triumfoval Team Hill nad Team Webber 142:136. Ocenenie pre najužitočnejšieho hráča duelu získal Andre Drummond z klubu Detroit Pistons, ktorý k 30 bodom pridal aj 25 doskokov.

Výsledok:

Team Hill - Team Webber 142:136

zostavy:

Team Hill: Damian Lillard (Portland), Bradley Beal (Washington), Andre Drummond (Detroit), Harrison Barnes (Golden State), Terrence Jones (Houston), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), Jonas Valančiunas (Toronto), Dion Waiters (Cleveland), Miles Plumlee (Phoenix)

Team Webber: Anthony Davis (New Orleans), Michael Carter-Williams (Philadelphia), Tim Hardaway Jr. (New York), Trey Burke (Utah), Jared Sullinger (Boston), Mason Plumlee (Brooklyn), Victor Oladipo (Orlando), Steven Adams (Oklahoma City), Kelly Olynyk (Boston)