Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)

sobota, 15. február 2014 10:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Luis Suárez sa obáva zranenia, ktoré by ho vyradilo z účasti na tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii. Dvadsaťsedemročný rodák zo Salta má však strach, že ho postihne rovnaký osud ako Kolumbijčana Radamela Falcaa alebo Angličana Thea Walcotta. 

LIVERPOOL: Klub z Liverpoolu je pripravený ponúknuť novú zmluvu trénerovi Brendanovi Rogersovi.

CHELSEA: Tréner José Mourinho opäť raz perlil. Tentoraz označil trénera konkurenčného FC Arsenal Arséna Wengera za „špecialistu na zlyhania“.

CHELSEA:  Atlético Madrid je ochotné predať Diega Costu do londýnskej Chelsea. Španieli, ale požadujú ako kompenzáciu trvalý prestup gólmana Thibauta Courtoise.

MANCHESTER UNITED: O francúzskeho obrancu Patrice Evru z Manchestru United sa zaujíma Inter Milan.

TOTTENHAM: Ak sa španielskemu Atléticu Madrid nepodarí získať brankára Thibauta Courtoise na trvalý prestup, tak sa asi zamerajú na Huga Llorisa z Tottenhamu.

TOTTENHAM: FC Barcelona prehrala súboj s anglickým Tottenhamom o služby 16-ročného Nigérijčana Musa Yahayu, ktorý je označovaný ako mladý Andres Iniesta.

FULHAM: Novým trénerom FC Fulham sa stal Nemec Felix Magath po tom, čo v tejto funkcii skončil René Meulensteen.