Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)

pondelok, 17. február 2014 07:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini poprel špekulácie o možnom príchode Victora Valdesa z FC Barcelony.

FC BARCELONA: Cez víkend sa do zostavy katalánskeho giganta vrátil Neymar, ktorý ako striedajúci hráč prispel gólom k vysokej výhre 6:0 nad Rayom Vallecanom.

REAL MADRID: Madridčania porazili Getafe na jeho ihrisku 3:0 a opäť sa dotiahli na vedúcu dvojicu Atlético Madrid a FC Barcelona.

VILLARREAL vs CELTA VIGO: Sobotňajší zápas medzi Villarrealom a Celtou Vigo museli rozhodcovia prerušiť v 88 minúte na niekoľko minút, pretože niekto hodil na ihrisko dymovnicu. Televízne zábery neboli schopné identifikovať, kto hodil dymovnicu na ihrisko. Celta Vigo nakoniec vyhrala 2:0.

VALLADOLID: Ghanský záložník Quincy Owusu-Abeyie je na skúške v španielskom Valladolide. Rodák z Amsterdamu naposledy pôsobil v gréckom Panathinaikose.

LA LIGA: Po víkendových zápasoch 24 kola je na čele stále trojica Real a Atlético Madrid spolu s FC Barcelona. Všetky tri kluby majú 60 bodov. Na opačnom poli tabuľky je potápajúci sa klub Betis Sevilla.