Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.)

utorok, 18. február 2014 10:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED:  David Moyes už pred nedávnom avizoval, že v lete plánuje obmenu kádra. Podľa anglických zdrojov by mal Škót od majiteľov klubu dostať na kúpu posíl až neuveriteľnú čiastku 200 miliónov libier. Okrem posíl budú musieť v Manchestri zvoliť aj nového kapitána, pretože klub údajne v lete opustí Nemanja Vidič.

MANCHESTER UNITED:  Predstavitelia Manchestru United by v lete chceli do Anglicka pritiahnúť nové posily z katalánskeho klubu FC Barcelona. Moyes a spol. majú záujem o záložníka Alexa Songa a útočníka Christiana Tella.

MANCHESTER CITY: Španielsky záložník Isco by mohol v lete prestúpiť z Realu Madrid do Manchestru City za 30 miliónov libier.

ARSENAL:Arséne Wenger reagoval na slová José Mourinha, že Francúz je špecialista na zlyhania. Kormidelník Arsenalu považuje výroky Josého Mourinha za "hlúpe a neúctivé" a dodal: Domnievam sa, že je to väčšia hanba pre Chelsea než pre mňa. Pravdupovediac, ja sa za neho hanbím“.

ARSENAL: Francúzsky útočník londýnskeho Arsenalu Olivier Giroud sa ospravedlnil svojej manželke aj klubu. Dôvodom je jeho verejné obvinenie zo strany britských médii že sa stretol s anglickou modelkou v hotelovej izbe večer pred zápasom.

CHELSEA: Tréner londýnskej Chelsea José Mourinho stupňuje svoj záujem o záložníka Samiho Khediru z Realu Madrid.

EVERTON: Tréner Evertonu Roberto Martinez vyjadril uznanie svojmu tímu za výkon proti Swansea a postup do štvrťfinále FA Cup-u. "Sme spokojní, pretože sme splnili to, čo sme si predsavzali, a to zvíťaziť a postúpiť do ďalšieho kola“, povedal Martinez.

CARDIFF: Záložník Cardiffu Gary Medel si poranil stehenný sval a mimo hru bude niekoľko týždňov.