Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)

streda, 19. február 2014 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Anglické bulvárne médiá vypustili úvahu o tom, že v roku 2017 môže Cristiano Ronaldo odísť do Miami. Tam by ho privítal David Beckham vo svojom novovzniknutom tíme v MLS.

BARCELONA: Katalánci včera gólmi Lionela MessihoDaniho Alvesa vyhrali na trávniku Manchestru City 2:0 a pred odvetou výrazne zvýšili svoje postupové šance.

BARCELONA: Okrem víťazstva fanúšikov včera potešil aj štart Javiera Mascherana, ktorý bol ohrozený.

ATLÉTICO MADRID: Pred dnešným zápasom Champions League proti AC Milánu je jasné, že španielskemu klubu bude chýbať Tiago. Ten má stále problémy s kolenom a po operácii doliečuje aj zlomené zápästie.

ATLÉTICO MADRID: Diego Simeone sa nechal počuť, že v lete chce posilniť káder o Antonia Candrevu, krídelníka Lazia Rím.

SEVILLA: Los Rojiblancos podajú odvolanie proti druhej žltej karte pre Denisa Čeryševa v zápase s Valenciou. Rus šiel predčasne pod sprchy, keď rozhodca posúdil jeho pád v pokutovom území ako nafilmovaný.

RAYO VALLECANO: Dohoda s Brémami o predaji 24-ročného Alexa Gálveza nemusí vstúpiť do platnosti. Španiel prestupuje len v prípade, že sa Werder dokáže zachrániť.