Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 50. kola extraligy Bystrica - Košice (2:6)

štvrtok, 20. február 2014 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 50. kola extraligy Bystrica - Košice (2:6)

Miroslav Chudý, asistent trénera B. Bystrice: "Našou hlavnou robotou je teraz zabudovať do kádra nových hráčov, aby mužstvo malo do playoff svoju tvár. Inak zápas nám vôbec nevyšiel, nič nám nešlo, inkasovali sme v oslabeniach, nám naopak nešli presilovky. Košice vyhrali zaslúžene, my z toho nerobíme tragédiu, všetko zlé je na niečo dobré."

Anton Tomko, tréner Košíc: "Veľmi zodpovedne sme sa na tento zápas pripravili, hrali sme disciplinovane, zodpovedne a súperovi vrátili požičané z predchádzajúceho zápasu. Až na druhú tretinu sme Banskú Bystricu k ničomu nepustili a výsledok hovorí za všetko, aj brankár Hylák podal veľmi dobrý výkon. Neustále hráme o prvé miesto, vieme, aký máme náskok, boj v základnej časti sa ešte neskončil."

Alexandr Hylák, brankár Košíc: "Som rád, že som si zachytal, nebolo to jednoduché, predtým som chytával neustále a teraz som prakticky dva mesiace so zranením pauzoval, a to je nezvyklé. Dobre sa mi však chytalo a som spokojný, aj chalani zahrali super. Rasťovi Staňovi sa narodil syn, to sú dôležitejšie veci, ráno mi tréneri povedali, že je s manželkou v nemocnici, takže som mal pomerne dostatok času na prípravu, Rasťovi a celej rodinke želám veľa šťastia."