Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.)

nedeľa, 23. február 2014 09:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Ešte krátko pred zápasoch s Elche veril tréner Carlo Ancelotti, že Cristianovi Ronaldovi bude na poslednú chvíľu odpustený tretí zápas trestu za červenú kartu. Nestalo sa, no Biely balet aj tak vyhral 3:0 a je lídrom ligy.

REAL MADRID: 28-ročný Chorvát Luka Modrić je takmer vždy členom základnej zostavy, a tak si dovolil snívať o tom, že v tomto madridskom tíme ukončí kariéru.

REAL MADRID: Po včerajšom víťazstve nad Elche drží Real už 21-zápasovú šnúru bez prehry. Dlhšiu sériu zápasov natiahol klub len v sezóne 1988/89 s 34 zápasmi.

BARCELONA: Katalánci včera nečakane prehrali na pôde Realu Sociedad 1:3, keď ich jediný gól strelil Lionel Messi. Real Madrid tak ušiel na rozdiel troch bodov.

BARCELONA: Gól Lionela Messiho znamená ďalší posun medzi legendárnymi strelcami. Argentínčan strelil už 229 gólov, čím sa dostal pred Raúla na tretie miesto.

ATLÉTICO MADRID: Defenzívny záložník Gabi je dnes pripravený odohrať 200.zápas za Los Colchoneros. Jubilea by sa mal dočkať proti Osasune.

BILBAO: Athletic sa musí pripraviť na to, že mu bude 6 týždňov chýbať Ibai Gómez, ktorý si privodil svalové zranenie.

GRANADA: Tiago Ilori, ktorý je aktuálne na hosťovaní z Liverpoolu, možno do španielskeho tímu trvalo prestúpi. Pre 20-ročného stopéra by to mohlo byť správne rozhodnutie, lebo v konkurencii liverpoolskych stopérov sa presadí veľmi ťažko.