Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.)

pondelok, 24. február 2014 09:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Keďže sa Alex Song nevie prebiť do zostavy, mohol by sa vrátiť do Premier League. Tam by si ho rád odchytil hlavne Manchester United.

BARCELONA: Sobotňajšiu prehru v San Sebastiáne berie tréner Gerardo Martino na seba. Uznáva, že zle prečítal hru súpera a mal striedať skôr ako v 61.minúte za stavu 1:3.

BARCELONA: So zraneným lýtkom bude 2 týždne mimo hry stopér Gerard Piqué.

BARCELONA: V zime záhrebské Dinamo odmietlo ponuku 5 miliónov eur za ofenzívneho záložník Alena Halilovića. Po sezóne ale budú vyjednávania pokračovať.

REAL MADRID: Ak sa FC Liverpool kvalifikuje do Ligy majstrov, bude sa zaujímať o útočníka Karima Benzemu.

VALENCIA: Singapurský podnikateľ Peter Lim plánuje nákup ďalšej veľkej posily. Stať by sa ňou mal Fernando Torres z Chelsea.

VALENCIA: Pod novým tréner Juanom Antoniom Pizzim Los Che rázne stúpajú. Včerajším víťazstvom 2:1 nad Granadou znížili stratu na predkolo Európskej ligy na 5 bodov.

SEVILLA: 23-ročný Rus Denis Čeryšev môže spávať o niečo pokojnejšie. Podrobné vyšetrenia ukázali, že jeho zranenie členka zo zápasu Európskej ligy nie je zlomenina, ale len vyvrtnutie.

OSASUNA: V Pamplone sa včera nečakane oslavovalo. Víťazstvom nad Atléticom Madrid sa mužstvo dostalo na 12.priečku. Všetky tri góly padli v prvom dejstve a dávali ich Álvaro Cejudo, Emiliano ArmenterosRoberto Torres.

ŠPANIELSKO: Reprezentácia Španielska si v kvalifikácii na EURO 2016 zahrá aj so Slovenskom. Ďalšími členmi skupiny C sú Ukrajina, Bielorusko, Macedónsko a Luxembursko.