Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)

streda, 26. február 2014 07:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru predviedli jeden zo svojich žalostných výkonov a na pôde gréckeho Olympiakosu Piraeus prehrali až príliš hladko 2:0.

CHELSEA: José Mourinho skritizoval novinárov za to, že pustili na svetlo sveta jeho nešťastné slová na adresu útočníkov londýnskeho klubu. "Momentálne nemáme žiadneho strelca, to je veľký problém. V poriadku, je tu Eto'o, ale ten má tridsaťdva rokov, možno tridsaťpäť. Ktovie...," to boli slová Mourinha, ktoré pravdepodobne nemali byť zverejnené.

CHELSEA:  Africký útočník Didier Drogba sa nechal počuť, že keby bol o jeho služby záujem, tak by sa vrátil do londýnskej Chelsea.

CHELSEA:  Madridské Atlético nechce kompenzovať prípadný trvalý prestup brankára Thibauta Courtoisa hráčskou výmenou. Belgický gólman je ešte stále kmeňovým hráčom londýnskej Chelsea a o jeho ďalšom osude sa má rozhodnúť najneskôr do konca tejto sezóny.

ARSENAL: Mesut Özil je terčom kritiky za výkony v drese Arsenalu Londýn, no teraz má problém i v civilnej sfére.  Noviny Daily Mail priniesli informáciu, že 25-ročný nemecký reprezentant bol účastníkom autonehody, pri ktorej spätné zrkadlo zachytilo a ľahšie zranilo fotografa. 

ARSENAL: Francúzsky obranca Bacary Sagna požaduje od Arsenalu navýšenie týždenného platu na sumu rovných 100 tisíc libier.

ARSENAL a MANCHESTER CITY: Anglické kluby Arsenal Londýn a Manchester City spolu s FC Barcelona sa zaujímajú o 18-ročného útočníka Angela Correyu zo San Lorenza.

LIVERPOOL: Vedenie klubu z Liverpoolu je nadmieru spokojné s tým, ako jednotlivý hráči pristupujú k svojím povinnostiam. Liverpool je momentálne na 4. priečke, ktorá zaručuje účasť v LM.