Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.)

štvrtok, 27. február 2014 09:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Útočník Robin van Persie otvorene kritizoval svojich spoluhráčov z Manchestru. Príčinou je nepresvedčivý výkon „Diablov“ v zápase proti Olympiakosu Pireus. I táto správa potvrzduje, že v slávnom klube nie je všetko v poriadku.

MANCHESTER UNITED: „Red Devills“ už dávnejšie avizovali príchod veľkých posíl, ktoré by mali v lete do Manchestru prísť. Avšak, ak sa klub neprebojuje do LM, tak sa prípadné posily možno nebudú chcieť sťahovať na Old Trafford.

MANCHESTER CITY: Citizens sú spokojní so službami francúzskeho záložníka Samira Nasriho a preto mu pripravujú novú trojročnú zmluvu.

LIVERPOOL: Anglický Liverpool je podľa niektorých britských médií hlavný favorit na angažovanie brankára Victora Valdesa z Barcelony.

LIVERPOOL: Liverpool FC by rád v lete lovil v španielskych vodách odkiaľ by okrem Valdesa rád „ulovil“ aj záložníka Isca, ktorý oblieka dres Realu Madrid.

CHELSEA: Nigérijsky záložník John Obi Mikel by mohol v lete prestúpiť do talianskeho Interu Milano. Dôvodom je hlavne jeho malá zápasová vyťaženosť.

CHELSEA: Kamerunský útočník Samuel Eto´o sa údajne nechal počuť, že mu vadia výroky José Mourinha smerované na jeho vek.

TOTTENHAM: O francúzskeho brankára Huga Llorisa v službách anglického Tottenhamu prejavil enormný záujem Paris Saint Germain. Francúzi sú údajne pripravení podať ponuku, ktorá sa neodmieta.