Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.2.)

štvrtok, 27. február 2014 09:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Anglický Liverpool je podľa niektorých britských médií hlavný favorit na angažovanie brankára Victora Valdesa z Barcelony.

FC BARCELONA: Nemecký gólman Marc-André ter Stegen z Mönchengladbachu podľa španielskych médií podstúpil v Nemecku zdravotnú prehliadku, ktorá bola pod taktovkou katalánskych lekárov. Mladý Nemec by mal nahradiť odchádzajúceho Valdesa.

REAL MADRID: Liverpool FC by rád v lete lovil v španielskych vodách odkiaľ by okrem Valdesa rád „ulovil“ aj záložníka Isca, ktorý oblieka dres Realu Madrid.

GRANADA: 26-ročný španielsky záložník Fran Rico si privodil svalové zranenie a Granade by mal chýbať približne 14 dní.

SEVILLA: Sevillský klub by rád zmenil hosťovanie argentínskeho obrancu Nicolása Pareju na trvalý prestup. Rodák z Buenos Aires je kmeňovým hráčom Spartaku Moskva.

BETIS: Španielsky útočník Manuel Jesús Vázquez Florido známy ako Chuli má bližšie nešpecifikované zdravotné problémy a svojmu klubu by mal chýbať niekoľko týždňov.