Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)

nedeľa, 2. marec 2014 12:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Návrat zraneného Samiho Khediru sa pomaly blíži. Podľa španielskej tlače by sa nemecký reprezentant mohol tento mesiac konečne zapojiť naplno do tréningu Pusiniek.

BARCELONA: Obranca Barcelony Adriano sľubuje fanúšikom, že prehra Barcelony v minulom kole s Relom Sociedad sa už nebude opakovať. ,,Poučili sme sa z chýb. To čo sa stalo v zápase so Sociedadom nám udelilo lekciu a tiež nás to niečo naučilo.“

BARCELONA: Tréner FC Barcelony Gerardo Martino potvrdil novinárom, že Katalánci získali do svojich služieb talentovaného chorvátskeho záložníka Alena Haliloviča. ,,Príde k nám, bude hrať za b-éčko“. Martino tiež prezradil, že Barcelona sa odchovanca Dinama Záhreb snažila získať už od roku 2010.

ATLETICO MADRID: Madridské derby Atlética Madrid s Realom Madrid sa chystá navštíviť ako divák aj bývala hviezda Atlética Radamel Falcao. Kolumbijčan, ktorý sa zotavuje z ťažkého zranenia kolena, je údajne na najlepšej ceste k tomu, aby stihol MS 2014.

VALENCIA: Do tímu Netopierov sa s veľkou pravdepodobnosťou v lete vráti Andrés Guardado. Ten aktuálne pôsobí na hosťovaní v Leverkusene. Nemecký klub však neplánuje využiť opciu, ktorá mu dávala šancu získať Guardada natrvalo.