Main Content

Hokej: Košiciam chýba pre zdravotné problémy až desať hráčov

utorok, 4. marec 2014 13:05 | Autor: TASR

Košice 4. marca (TASR) - Tím HC Košice sa v utorkovom záverečnom zápase základnej časti hokejovej Tipsport extraligy na ľade Zvolena predstaví až bez desiatich hráčov. Mužstvo momentálne trápi rozsiahla maródka.

Pred posledným zápasom základnej časti sa klub HC Košice trápi s problémami so zostavou. K už dávnejšie zraneným Dušanovi Pašekovi, Tomášovi Marcinkovi, Marekovi Svatošovi, Oliverovi Jokeľovi, Matúšovi Chovanovi a Michalovi Šedovi pribudli Marek Kolba, Juraj Cebák, Ondrej Gmitter a Gabriel Spilar. "Takúto maródku nepamätám za desať rokov môjho pôsobenia v Košiciach. Je to mimoriadne nepríjemná situácia vzhľadom k blížiacim sa zápasom play off. Ostáva nám len dúfať, že náš tímový lekár doktor Kubašovský opäť raz odvedie zázračnú prácu a vráti do zostavy na sobotu čo i len jedného hráča," uviedol pre klubovú webstránku generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Košičania sú pred posledným kolom základnej časti už jej istými víťazmi. Pred druhou Nitrou majú 12-bodový náskok a v prvom kole play off sa stretnú s ôsmym tímom po základnej časti. Tým bude buď Martin alebo Zvolen.