Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)

utorok, 4. marec 2014 13:56 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Asistent trénera španielskej reprezentácie Toni Grande vyhlásil, že Iker Casillas je podľa neho stále najlepšou voľbou pre pozíciu prvého brankára Španielov na MS 2014 v Brazílií. ,,Iker je náš kapitán a podľa mňa je stále o triedu najlepší španielsky brankár!“

REAL MADRID: Tréner Pusiniek Carlo Ancelotti po zápase s Atléticom Madrid (2:2) vyhlásil, že Los Cholchoneros hrali až príliš tvrdo. ,,Atlético podľa mňa hralo agresívne až násilne!“

BARCELONA: Skúsený stopér Barcelony Carles Puyol oznámil na dnes o 16:00 tlačovú konferenciu. Španielske média sa domnievajú, že na nej oznámi pre časté zranenia koniec profesionálnej kariéry.

BARCELONA: Cesc Fabregas pravdepodobne vynechá priateľský zápas Španielska s Talianskom. Záložník Barcelony má problémy so svalovým zranením.

MALAGA: Čilský záložník v službách Malagy Pedro Morales sa dohodol na prestupe do Vancouveru Whitecaps. Kanadský tím zaňho zaplatí Malage 350 tisíc eur.

VILLARREAL: 24-ročný brankár Sergio Asenjo, ktorý hosťuje vo Villarreale ako kmeňový hráč Atlética Madrid, priznal, že by u „Žltej ponorky“ zostal najradšej nastálo.