Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 54 kola extraligy Zvolen - Košice (2:1)

utorok, 4. marec 2014 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 54 kola extraligy Zvolen - Košice (2:1)

Josef Turek, tréner Zvolena: "Odohrali sme najlepší zápas, čo som vo Zvolene. Hráči dreli, podali tímový výkon, Košičania majú veľkú silu. Gól Podkonického nás dostal do hry a v tretej tretine nás podržal brankár. Aj keď si súper vynútil tlak, ako tím sme zabrali a som strašne rád za víťazstvo, ktorým sme prerušili sériu prehier. Na hráčoch vidieť ako ich tento zápas povzbudil."

Anton Tomko, tréner Košíc: "My sme mali veľmi dobrý vstup do zápasu, hrali sme v pohybe, vytvorili si viac príležitostí. V druhej tretine sme sa už nevyhli chaotickým chvíľkam, súper vyrovnal po jednej z mála chýb, no a v tretej tretine sme mali jasnú prevahu, no opäť sme inkasovali. Neboli sme aktívni v bránení, potom sme nepremenili trestné strieľanie, vzápäti netrafili prázdnu bránku, zahodili sme viac príležitostí, koncovka jednoducho zlyhala. Po slabej efektivite odchádzame bez bodu, čo nás mrzí."

Andrej Podkonický, autor gólu Zvolena: "Nezačali sme dobre, hneď sme inkasovali, čo nás zastavilo. Až v druhej tretine sme viac strieľali, vytvorili šance a po tlaku sme si zaslúžili vyrovnať. V tretej tretine sme sa nejako ubránili, dúfam, že tento zápas nás nakopne a dodá pred play off pozitívnu energiu."

dd /k dispozícii video a zvuk/