Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)

streda, 5. marec 2014 09:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Napriek zraneniu kolena, ktoré Karim Benzema utrpel v derby proti Atléticu, sa pripojil k svojmu reprezentačnému tímu. Francúzi sa pripravujú na zápas proti Holandsku.

REAL MADRID & BARCELONA: Špekulácie o prestupe Artura Vidala do niektorého z 2 najslávnejších klubov Španielska označil Čiľan za výmysly. Záložník Juventusu je v Turíne spokojný a nad odchodom údajne nikdy nerozmýšľal.

BARCELONA: Na zvolanej tlačovej konferencii oznámil Carles Puyol, že po sezóne odíde z Barcelony. Dôvodom sú časté zranenia a dve operácie kolena, kvôli ktorým už nemôže hrať podľa svojich predstáv.

BARCELONA: Španielska reprezentácia dnes nastúpi proti Taliansku pravdepodobne bez zraneného Cesca Fabregasa. Ten si zo zápasu s Almeríou odniesol svalové zranenie.

ATLÉTICO MADRID: Vedenie sa pripravuje na možný odchod Diega Costu a rozhliada sa po nových útočníkoch. Najnovším objavom je Mexičan Carlos Vela z Realu Sociedad.

ATLÉTICO MADRID: Klub sa dohodol na predĺžení spolupráce s Azerbajdžanom o jeden rok.

RAYO VALLECANO: Tréner Paco Jémez je presvedčený, že jeho tím doženie trojbodovú stratu na Almeríu alebo Malagu a vyhne sa vypadnutiu. Dobrým nakopnutím sa k splneniu tohto cieľa môže byť aj nedávne víťazstvo 1:0 nad Valenciou.