Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)

sobota, 8. marec 2014 10:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

BARCELONA: 60 miliónov eur + financie za odchádzajúcich hráčov plánujú Katalánci vyčleniť na letné nákupy. Hovorí sa pritom o štyroch až piatich nových hráčoch.

BARCELONA: Internet je plný špekulácii o Carlesovi Puyolovi. Ten by mohol po letnom odchode z Barcelony zakotviť v niektorej z mimoeurópskych líg. Do úvahy pripadá aj Major League Soccer, ktorú mu vrelo odporúča Thierry Henry.

BARCELONA: Prestup Javiera Mascherana do Neapola vôbec nie je vylúčený. V lete sú na programe rokovania medzi Barçou a talianskym tímom.

BARCELONA: Andrés Iniesta sa ospravedlnil z osobných dôvodov a nebude hrať dnes proti Valladolidu.

ATLÉTICO MADRID: Krídelníkovi Jérémymu Ménezovi v lete končí zmluva v PSG, čo sa pokúsi využiť tento madridský celok.

ATLÉTICO MADRID: Odvolanie proti žltej karte zo zápasu s Realom Madrid nebolo úspešné. Diego Costa má na konte už 5 žltých kariet a za trest vynechá dnešný zápas s Celtou Vigo.

VALENCIA: FC Liverpool nemá záujem využiť opciu na trvalý prestup Alyho Cissokha. Krajný obranca bude teda v budúcej sezóne k dispozícii Netopierom.

VILLARREAL: Už dnes na trávniku Granady môže hrať záložník Cani, ktorý sa zotavil po zranení kolena.

BETIS: Verdiblancos sa aj v ďalších rokoch budú môcť spoliehať na brankára Antonia Adána, ktorý predĺžil zmluvu do leta 2017.

BETIS: Nigérijský stredopoliar Nosa Igeibor si zranil koleno a chýbať bude až mesiac.