Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)

pondelok, 10. marec 2014 09:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Od leta možno budeme vídať Álvara Moratu v drese Arsenalu. Angličania ale budú musieť zaplatiť požadovaných 25 miliónov libier.

REAL MADRID: Biely balet včera zdolal Levante 3:0. Medzi strelcov sa zapísali Cristiano Ronaldo, Marcelo a vlastný gól si strelil Karabelas. Madridčania si tak upevnili prvé miesto La Ligy s trojbodovým náskokom pred Atléticom.

BARCELONA: Vo včerajšom rozhovore priznal športový riaditeľ Andoni Zubizarreta, že boj o titul sa poriadne skomplikoval. „Už to nie je v našich rukách a záleží to na mužstvách nad nami.“ povedal.

ATLÉTICO MADRID & MALAGA: Los Colchoneros sa údajne snažia priviesť 32-ročného argentínskeho brankára Wilfreda Caballera z Málagy.

MALAGA: Krídelník Nordin Amrabat je na hosťovaní z Galatasarayu a rád by spoznal svoj ďalší osud. V Španielsku si príliš nezahral.

VALENCIA: Minimum herných príležitostí drží pri živote špekulácie o tom, že Javier Hernandéz možno opustí Manchester United. Netopiere sa pridali do zoznamu záujemcov o jeho služby.

BILBAO: S udržaním francúzskeho reprezentanta do 21 rokov, Aymerica Laporteho, budú veľké problémy. 18-ročný stopér je spájaný s Tottenhamom, Arsenalom aj Barcelonou.

GETAFE: „El Geta“ sú v tabuľke na nelichotivom 15.mieste. Tréner Luis Garcia priznal, že ak sa prezident rozhodne ukončiť s ním spoluprácu, zachová sa profesionálne a rozhodnutie prijme.