Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3..)

utorok, 11. marec 2014 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3..)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3..) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Ángel Di María sa vyjadril, že by rád vynechal zápas proti Malage. Na konte má 4 žlté karty a každý zápas hrá na sto percent. To prináša riziko piatej karty a vynechanie derby zápasu proti Barcelone.

REAL MADRID: Pravý obranca Daniel Carvajal dostal v nedeľu šancu v zápase proti Levante. Odniesol si zranenie nohy, ale podľa jeho vlastných slov to nie je nič vážne.

ATLÉTICO MADRID: Na oficiálnych stránkach klubu hlásia, že Portugalčan Tiago je zdravý a po mesiaci pripravený nastúpiť na zápas.

BARCELONA: Napriek menšiemu zraneniu zo zápasu s Valladolidom nebude Gerard Piqué chýbať v zápase Ligy majstrov proti Manchestru City.

BARCELONA: Novú a vylepšenú zmluvu dostane čoskoro ponúknutú Pedro.

REAL SOCIEDAD: 28-ročný ľavý obranca Alberto de la Bella je na najlepšej ceste dohodnúť si podmienky predĺženia zmluvy v San Sebastiáne.

VALENCIA: Úspešne absolvovaná operácia kolena pustila Oriola Romeua opäť na tréning a dáva sa dokopy.

VALENCIA: Francúzsky obranca Jeremy Mathieu je pre Tottenham alternatívou, ak odíde Jan Vertonghen.

GETAFE: Klub posilnil 27-ročný brazílsky brankár Júlio César, ktorý do konca sezóny nahradí zraneného Moyu. César má so španielskym futbalom skúsenosti vďaka pôsobeniu v Granade.