Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)

streda, 12. marec 2014 07:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Americká investičná spoločnosť Baron Capital kúpila približne štvrtinu akcií anglického klubu Manchester United, s ktorými sa obchoduje na Newyorskej burze. Keďže Glazerovci ako majitelia slávnej organizácie uvoľnili na trh desaťpercentný podiel, Baron Capital je vlastníkom 2,5 percenta.

MANCHESTER UNITED: United z Manchestru plánujú v lete kúpu 21-ročného útočníka Álvara Moratu z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli rokujú so Sportingom Lisabon o možnom prestupe záložníka Williama Carvalha za 30 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Kamerunsky záložník Alex Song nie je v španielskej Barcelone šťastný, pretože nedostáva veľa príležitostí hrať. Preto sa začalo špekulovať o jeho možnom odchode do Manchestru United.

CHELSEA: Londýnčania pripravujú nový kontrakt pre srbského obrancu Branislava Ivanovića, ktorý by mal zaručiť jeho zotrvanie v klube až do roku 2018.

LIVERPOOL: Kmeňový hráč Liverpoolu španielsky gólman Pepe Reina by sa mohol do Neapolu presťahovať natrvalo. Taliani z Neapola si ale musia pripraviť 4 milióny libier.

NEWCASTLE: Anglická Futbalová asociácia potrestala trénera Newcastlu United Alana Pardewa nepodmienečným zákazom činnosti na sedem zápasov a pokutou 60-tisíc libier za fyzický útok na hráča Hull City Davida Meylera.

SWANSEA:  Španielsky útočník Miguel Pérez Cuesta známy ako Michu by sa mohol čoskoro vrátiť do zostavy Swansea. Španiel má zdravotné problémy od konca roka 2013.