Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)

piatok, 14. marec 2014 07:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Dánsky futbalový útočník Nicklas Bendtner si doma v Dánsku spravil poriadnu hanbu. Podľa slov kodaňského taxikára  bol poriadne opitý a „pod parou“ údajne pristúpil k oknu auta, rozopol si nohavice a začal na taxikára vrieskať, že je štetka a chce s ním súložiť.

ARSENAL: Kouč Arséne Wenger opäť vyjadril plnú podporu svojmu zverencovi Mesutovi Özilovi, ktorého výkony sú opäť jednou z hlavných športových tém na Britských ostrovoch.

ARSENAL:  Waleský záložník Aaron Ramsey bude pravdepodobne musieť pre pretrvávajúce zdravotné komplikácie vynechať aj derby zápas proti Tottenhamu, ktorý sa hraje v nedeľu.

MANCHESTER CITY: Stredopoliar FC Barcelona Xavi Hernández odkázal anglickému Manchestru City, že neexistuje žiadna šanca na získanie Lionela Messiho. Xavi takto reagoval na špekulácie ohľadne záujmu anglického klubu o ikonu katalánskeho veľkoklubu.

CHELSEA: Kmeňový hráč anglickej Chelsea Marko Marin, ktorý je na hosťovaní v španielskej Seville by rád zostal v Španielsku na trvalý prestup. Nemecký futbalista s balkánskymi koreňmi je podľa svojich slov na Pyrenejskom polostrove nadmieru šťastný.

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney vyhlásil, že je pre neho veľmi náročné sledovať, ako FC Liverpool a Manchester City bojujú o titul v Premier League. 

TOTTENHAM:  Záložník Tottenhamu Sandro úprimne priznal, že po debakli od Chelsea 4:0 sa hráči niekoľko hodín hádali a podrobne rozoberali tento zápas.

SUNDERLAND: Sunderland predstavil nového športového riaditeľa, ktorým sa stal Lee Congerton. Štyridsaťročný Walesan sa k tímu pripojil z nemeckého Hamburgu, kde zastával pozíciu technického šéfa.