Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)

sobota, 15. marec 2014 07:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: 31-ročný  obranca Álvaro Arbeloa má zranené koleno a absentovať bude dva mesiace. V ohrození je aj jeho štart za Španielsko španielskeho na majstrovstvách sveta v Brazílii.

ATLÉTICO MADRID: Anglická Chelsea  podľa britských médií pripravuje ponuku 27 miliónov libier za kanoniera Diega Costu z Atlética Madrid.

FC BARCELONA: FC Barcelona a trio premierligových klubov West Ham, Tottenham a Fulham sa zaujímajú o 18-ročného záložníka Diega Poyeta, ktorý momentálne pôsobí v Charltone. Mladý Uruguajčan narodený v Španielsku a hrajúci za mládežnícke reprezentácie Anglicka je synom trénera anglického Sunderlandu Gustava Poyeta.

FC BARCELONA: Súčasný tréner Katalánčanov Gerardo Martino by mohol po skončení sezóny prevziať kormidlo reprezentácie svojej krajiny – Argentíny.  

REAL SOCIEDAD: Kmeňový hráč Realu Diego Ifrán odchádza na hosťovanie do druholigového Deportiva La Coruña. Uruguajský útočník bude v Deportive minimálne do konca tejto sezóny.

VILLARREAL: Islandský útočník Alfreð Finnbogason z holandského SC Heerenveen je v hľadáčiku Villarrealu. 25-ročný rodák z Reykjavíku by mohol do Španielska prestúpiť už toto leto.