Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (19.3.)

utorok, 18. marec 2014 23:28 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (19.3.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (19.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

CHICAGO: Chicago Blackhawks pravdepodobne do zámoria povolá fínskeho forwarda Teuva Teräväinena, ktorý by mal za more prísť z fínskeho Jokeritu. Špekuluje sa o tom, že by sa 19-ročný útočník mohol zhostiť postu druhého centra „jastrabov“ už v tejto sezóne.

PHOENIX: Po siedmich vynechaných zápasoch zapríčinených zranením v dolnej časti tela sa do zostavy Phoenixu Coyotes vrátil český forward Martin Hanzal.

WASHINGTON: Vedenie Washingtonu Capitals sa bude musieť v najbližších šiestich týždňoch zaobísť bez útočníka Brooksa Laicha, ktorý podstúpil operáciu triesla.

BUFFALO: Manažment Buffala Sabres má údajne pre dočasného trénera „šablí“ Teda Nolana pripravený trojročný kontrakt.

KHL

SLOVAN: Bratislavský Slovan definitívne opúšťa Marko Daňo, ktorý by mal odísť za more v piatok. Mladý útočník dohrá aktuálny ročník na farme Columbusu Blue Jackets v AHL v tíme Springfield Falcons.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

TRENČÍN: Oficiálna premiéra unikátneho dokumentu o slovenskom hokejistovi Pavlovi Demitrovi sa uskutoční 7. septembra 2014 v Trenčíne. Dva dni pred týmto dátumom je prichystaná predpremiéra tohto dokumentu v škole Paľa Demitru v Dubnici nad Váhom.