Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)

štvrtok, 20. marec 2014 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Zranenie Jesého zo zápasu Champions League je tak vážne, ako sa predpovedalo. 21-ročný futbalista odcestoval do Augsburgu na operáciu a po nej bude chýbať 6 mesiacov.

BARCELONA: V zápase proti Realu Madrid sa hostia nebudú môcť spoľahnúť na Carlesa Puyola. 35-ročný stopér má stále problémy s kolenom.

BARCELONA: Kým brankár Victor Valdés neohlási, kam skutočne v lete prestúpi, médiá budú jeho meno spájať s Manchestrom City.

ESPANYOL: Na 25-ročného záložníka Davida Lópeza si brúsi zuby Schalke 04.

MALAGA: Operácia čaká aj Argentínčana Fernanda Tissoneho, ktorý si na tréningu pretrhol kolenné väzy. Tým pádom si nezahrá 6 mesiacov.

CELTA VIGO: Zranený členok prinútil záložníka Rafinhu pauzovať dva zápasy. Včera ale Brazílčan už trénoval.

CELTA VIGO: Mužstvo z východu španielska lanári obrancu Daniela Coelha z portugalského druholigového mužstva FC Penafiel.

GETAFE: Krídelník Diego Castro si cez víkend natrhol stehenný sval a zotavovať sa bude minimálne tri týždne.

BETIS: „Verdiblancos“ včera vo veľkom predlžovali zmluvy. Do leta 2018 sa im zaviazal brankár Pedro López a do leta 2017 sú pod zmluvou obranca José Antonio Caro a záložník Carlos García.