Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.3.)

nedeľa, 23. marec 2014 09:19 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.3.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

ISLANDERS: Zranenie v hornej časti tela obmedzuje pri hre slovenského obrancu v službách New Yorku Islanders Ľubomíra Višňovského. Jeho zdravotný stav je označovaný ako „day to day“, takže sa môže meniť zo dňa na deň.

WINNIPEG: Do zostavy Winnipegu Jets sa vrátil trojlístok hokejistov Dustin Byfughlien, Jim Slater, Zach Bogosian. Ani títo traja hráči však nedokázali zvrátiť prehru „tryskáčov“ s Carolinou Hurricanes v pomere 2:3.

BOSTON: Hráči Bostonu Bruins si ako prvý tím v National Hockey League už v predstihu zabezpečili účasť vo vyraďovacej fáze. „Medveďom“ patrí vo Východnej konferencii prvá priečka so ziskom 103 bodov.

KHL

SPARTAK: Disciplinárna komisia KHL sa začala zaoberať žiadosťou kapitána moskovského Spartaku Denisa Bodrova, ktorý vyžaduje predčasné rozviazanie kontraktu so svojím zamestnávateľom. Dôvodom sú neskoré výplatné termíny, vedenie klubu z metropoly Ruska údajne svojmu hráčovi dĺži niekoľko výplat.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

SKALICA: Súčasný kouč tímu HK 36 Skalica Andrej Výboh sa nechal počuť, že by rád zotrval pri kormidle „Záhorákov“ aj v budúcej sezóne. Svoj celok v aktuálnom ročníku nedokázal doviesť do semifinále, keď jeho zverenci stroskotali na Banskej Bystrici.