Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)

utorok, 25. marec 2014 10:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vyjadrenia Sergia RamosaCristiana Ronalda na adresu rozhodcu po zápase s Barcelonou boli možno prehnané. Obaja budú riešení komisiou a hrozí im trest.

REAL MADRID: Vedenie sa odvolalo proti červenej karte Sergia Ramosa po zákroku na barcelonského Neymara.

BARCELONA: Po víťazstve nad Realom Madrid neostanú sťažnosti súpera bez odozvy. „Bol to výborný zápas, tak nerozumiem, prečo sa pozornosť zameriava na rozhodcu. Ten sa musí rozhodnúť v stotine sekundy a nemyslím si, že ovplyvnil zápas.“ povedal Gerard Pique. „Ronaldo sa mýli. Hrali sme lepšie, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku“ dodal Xavi.

ATLÉTICO MADRID & VALENCIA: Titul špekulácie týždňa si rozhodne zaslúžia správy o Davidovi Villovi. 32-ročný útočník by mohol prestúpiť z Madridu do Valencie, kde na seba v rokoch 2005-2010 najvýraznejšie upozornil.

VALENCIA: V nedeľu musela v zápase s Villarrealom Valencia striedať brankára. Brazílčan Diego Alves odchytal len 20 minút. Včera dostal tím zlú správu, pretože bez svojej brankárskej jednotky sa musí zaobísť 5 týždňov.

VALENCIA: Post stopéra sa stáva naozaj kritickým. Victor Ruiz je už tretím zraneným v relatívne krátkom čase. Chýbať bude päť týždňov.

LEVANTE: Útočník Nabil El Zhar sa zaviazal zmluvou do leta 2016.

GRANADA: V stredu sa hrá náročný zápas proti Atléticu Madrid a v plnej sile „El Graná“ zrejme hrať nebude. Tiago Illori má pretrvávajúce zdravotné problémy a včerajší tréning vynechal brankár Roberto aj útočník Piti.

ALMERÍA: Zachraňujúca sa Almeria včera nečakane pripravila o všetky body Real Sociedad. Okrem dvoch gólov Verzu z jedenástky sa presadili aj Óscar DiázHicham Khaloua.