Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)

streda, 26. marec 2014 07:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel z FC Liverpool sa dostal do najlepšej jedenástky európskych ligových súťaží za minulý týždeň v hodnotení kanálu Eurosportu. Pre slovenského obrancu je to zaslúžená pocta po skvelých výkonoch, ktoré vo svojom klube predvádza.

MANCHESTER CITY: Manažér Manuel Pellegrini vyhlásil, že jeho tím ešte stále má čo robiť, aby sa dostal medzi špičku v Európe a stal sa najlepším klubom v meste.

MANCHESTER CITY: Real Madrid údajne plánuje nahradiť Ikera Casillasa anglickým reprezentačným gólmanom Joe Hartom z Manchestru City.

ARSENAL:  Tréner Arséne Wenger by mal zotrvať aj v ďalších rokoch na lavičke "kanonierov", manažment však už začal hľadať jeho nástupcu. Francúz má v Arsenale zmluvu do leta 2014, obe strany sa už ústne dohodli na jej predĺžení. Malo by ísť o dvojročný kontrakt.

ARSENAL: Taliansky Inter Milan neuspel v angažovaní pravého obrancu Arsenalu Bacaryho Sagnu. 31-ročný zadák podľa miestnych médií podpísal nový kontrakt s Arsenalom.

ARSENAL: Španielsky gólman Kiko Casilla poprel špekulácie o jeho prestupe do londýnskeho Arsenalu. Brankár Espanyolu Barcelona sa vyjadril, že v Španielsku zotrvá ešte minimálne jednu sezónu.

CHELSEA: Milánsky Inter prejavil interes aj o útočné žihadlo z Chelsea – Fernanda Torresa. O toho má však veľký záujem aj jeho bývalý klub Atlético Madrid.

EVERTON: Stredopoliar James McCarthy vyhlásil, že jeho klub FC Everton môže v tejto sezóne skončiť do štvrtej priečky. "Karamelky" sú momentálne na šiestom mieste v tabuľke.

NEWCASTLE: 18-ročný slovenský obranca  Ľubomír Šatka podpísal profesionálny kontrakt s Newcastlom United.