Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)

streda, 26. marec 2014 07:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: "Nemusím nikoho haniť za tú prehru. Naopak, tešme sa na ďalšie stretnutie. Máme dobrú formu, sme bod pred Barcelonou," nechal sa počuť Karlo Ancelotti po prehre s Barcelonou.

REAL MADRID: Real Madrid údajne plánuje nahradiť Ikera Casillasa anglickým reprezentačným gólmanom Joe Hartom z Manchestru City.

FC BARCELONA: Prezident FC Barcelona Josep María Bartomeu naznačil, že Katalánci by mohli v lete minúť na nákup nových hráčov 120 miliónov eur.

FC BARCELONA: Lionel Messi by mal v Barcelone zotrvať minimálne do leta 2019. Rodákovi z Rosaria vyprší kontrakt na Camp Nou v lete 2018. Vedenie barcelonského klubu dúfa, že sa s Argentínčanom dohodne do dvoch mesiacov.

FC BARCELONA: Talianske médiá informovali o rokovaniach, ktorých výsledkom by mohol byť letný prestup 29-ročného defenzívneho univerzála Javiera Mascherana  z FC Barcelony do SSC Neapol.

ESPANYOL BARCELONA: Španielsky gólman Kiko Casilla poprel špekulácie o jeho prestupe do londýnskeho Arsenalu. Brankár Espanyolu Barcelona sa vyjadril, že v Španielsku zotrvá ešte minimálne jednu sezónu.