Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)

štvrtok, 27. marec 2014 09:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

FC LIVERPOOL: Útočník anglického Daniel Sturridge je v tejto sezóne v životnej forme, no svoje najlepšie chvíle ešte len predpovedá. 24-ročný Angličan dal od svojho príchodu na Anfield Road v doterajších 42 dueloch 33 gólov.

LIVERPOOL: Prezident španielskeho klubu Sevilla FC José Castro potvrdil, že v decembri minulého roka jeho klub dostal z Anglicka ponuku na obrancu Alberta Morena. O aký klub išlo konkretizovať nechcel, ale v médiách sa špekuluje, že išlo o Liverpool FC.

LIVERPOOL: The Reds doma vyhrali 2:1 nad Sunderlandom a naďalej sa držia na druhom mieste tabuľky, kde strácajú len jeden bod na vedúci Chelsea. Tretí Manchester City stráca na prvé miesto 3 body, ale má o dva odohrané o dva zápasy menej ako vedúce duo.

MANCHESTER UNITED: Po domácej prehre United v mestskom derby s Citizens sa čoraz viac ozývajú hlasy na odvolanie trénera Moyesa.

ARSENAL: The Gunners opäť prejavili záujem o nemeckého záložníka Larsa Bendera, ktorý momentálne pôsobí v Bayere Leverkusen.

CHELSEA: The Blues sa nebránia odchodu senegalského útočníka Dembu Ba, ktorý by mal v lete prestúpiť do talianskej serie A.

WEST HAM: Kladivári z Londýna možno odvolajú trénera Sama Allardyca, ktorého by mal nahradiť dánsky kouč Michael Laudrup.

PREMIER LEAGUE: Od sezóny 2018/2019 by mali niektoré štáty hrávať tzv. Národnú ligu, ktorá má nahradiť priateľské zápasy a reprezentácia Anglicka by mala byť jeho súčasťou.