Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.)

štvrtok, 27. marec 2014 09:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Madridský Real si skomplikoval cestu za titulom v La Lige. Po prehre v El Clásicu nestačili hráči Realu ani na Sevillu, keď na jej ihrisku prehrali 1:2.

ATLÉTICO MADRID: Na rozdiel od svojho mestského rivala Atlético v lige nezaváhalo a doma porazilo Granadu 1:0.

PRIMERA DIVISION: Tento ročník La Ligy je na špici tabuľky neuveriteľne vyrovnaný. Po zaváhaní Realu Madrid sa na čelo dostalo Atlético, ktoré má 1 bodový náskok pred druhou Barcelonou. Tretí „Biely balet“ stráca na prvé miesto tri body.

FC BARCELONA: Gólman Victor Valdés si v zápase proti Celte Vigo poranil väzy v kolene a musí absolvovať operáciu.  Zranenie ho vyradí do konca sezóny a Valdés príde aj o MS v Brazílii.

BESTIS: Tréner posledného Betisu Gabriel Calderón sa nechal počuť, že každý zápas je pre jeho zverencov ako finále a hráči musia zo seba vydať maximum ak chcú pre Betis zachrániť La Ligu. Sevillský klub na poslednom mieste stráca 10 bodov na prvú nezostupovú priečku.

SEVILLA: Prezident španielskeho klubu Sevilla FC José Castro potvrdil, že v decembri minulého roka jeho klub dostal z Anglicka ponuku na obrancu Alberta Morena. O aký klub išlo konkretizovať nechcel, ale v médiách sa špekuluje, že išlo o Liverpool FC.